NAIL POLISH KEY COVER

OPRYDNING

Håber i alle har nydt weekenden, det har jeg. Er i gang med at rydde “min” del af sommerhuset, så jeg kan komme i gang med at indrette rummet som det passer mig – kan slet ikke vente med at det bliver færdigt.
Som i ser på billederne, er der gjort lidt orden (Kan i se det??). Der har været meget mere rod i rummer, over halvdelen er ude, men sådan her ser det ud nu.

DSC_0268 DSC_0269 DSC_0270Mine forældre købte sommerhuset i 2005, dengang var der ikke andet end  maskiner, søm, støv og en masse træ i huset, men det meste er væk nu. Huset er nu istandsat og møbleret, det blev så gjort for mange år siden. Nu mangler jeg bare “mit” rum, der mangler en hel masse. De fleste ting fra selve huset blev rykket derned da der blev ryddet op, så nu er det oprydning igen!

Planen er, at når det er ryddet, skal der sættes isolering og gipsplader op på væggene, derefter skal de males og der lægges nyt beton på gulvet, så det ikke er så skævt. Derefter skal det males lyseblå/grå, og så er det færdigt. Det er et stort projekt, og har faktisk været i gang i noget tid nu, så det bliver dejligt at få det færdigt!
Flere billeder kommer, når jeg en dag bliver færdig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAIL POLISH KEY COVER