DIFFERENT CHAIRS

COZY BEDROOM

Det har regnet hele eftermiddagen her hvor jeg er. Normalt når det regner har jeg lyst til at sidde foran en brændeovn, se film og spise søde sager. Men her er for varmt, har ingne brændeovn eller slik. Jeg har nu mere lyst til at ligge på et hyggeligt køligt værelse, og se serier.
De serier jeg følger med i lige for tiden er, Orphan black, Orange is the new black og  Revenge. Alle serierne vil jeg bestemt anbefale.
Orphan black handler om en kvinde ved navn Sarah, der vil hente sin datter, som hun ikke har set i 10 måneder og stikke af med hende. Da hun står på en togstation ser hun en, der ligner hende selv på en prik, hoppe ud foran et tog. Sarah stjæler hendes identitet og starter et helt nyt liv hun ikke havde regnet med. Super spændende og man bliver overrasket i hvert afsnit.

Orange is the new black handler om en kvinde Piper, som skal ind og afsone sin dom. Men det er ikke nemt at hun, samtidig med at hun er i fængsel, har en forlovet der venter på hende.l. Der sker en masse drama i fængslet, Piper får venner og fjender. Se den!

Revenge er om en ung kvinde, hvis far bliver dræbt i fængslet da hun var en lille pige. Hun har gennem det meste af hendes liv forberedt den hævn vil give de medvirkende til hendes fars død. Hun flytter ind i deres gamle hus, og så går hun i gang med at krydse ansigter ud på billedet, når hun har fået den hævn hun vil give.Cozy bedroom Cozy bedroom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIFFERENT CHAIRS