NATUR ER MODE

GENBRUG DEN GAMLE DØR

I dag faldt jeg over en instagram profil, hvor hun havde brugt gamle døre til at lave et sofabord og en dør til pynt op ad væggen. Istedet for at hænge billeder, som de fleste har, har hun tænkt ret kreativt, syntes jeg! At man kan genbruge gamle ting på den måde, og gøre noget flot og kreativt ud af det, istedet for at smide det ud. Kan godt lide den måde hun har dekoreret døren, der står op ad vægen på, lyskæderne der hænger danner en slags ramme, så den ikke går i ét med væggen. Som på billedet længere ned, ville man også kunne sætte billeder i glasset, på døren der står op ad væggen.

Sofaborden kan jeg specielt godt lide fordi døren er “delt” op i to, altså der er udskæringer i begge ender. Hun har valgt at bruge udskæringerne til at stille sine dekorationer på. Så ser det ikke så rodet ud, på den måde syntes jeg at hendes dekorationer bliver fremhævet. Derudover har udskæringerne i sig selv en charme, og der behøves ikke at være noget på.

Hvad syntes i?

Her er noget inspiration, hvis du har mange billeder, og gerne vil vise dem frem. Den dag jeg får en større entre, vil jeg bestemt lave sådan en smart knageholder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NATUR ER MODE