SUITCASE INSPIRATION

PALLER OG OPBEVARING

Hvis der er noget jeg elsker, så er det at genbruge ting, jeg elsker genbrugstøj, genbrugsmøbler og alt genbrug. Jeg hader at smide ud og købe nyt nyt, så derfor køber jeg møbler der for det meste er brugt. Det er også en måde at spare penge på!
Jeg har rigtig mange ønsker – ny sofa, nyt sofabord, nyt køkken, ny seng osv. også selvom min sofa er et halvt år, mit køkken fungerer , min seng er super lækker at sove i og jeg har et flot sofabord (selvom sofabordet er min søsters).
Men jeg tillader mig altid at få nye ting, så længe det ikke koster en formue, og det er altid under 300 kr. Når jeg har tid, og materialerne til det, skal jeg derfor lave mig en hylde ud af en palle, og så kan den få en plads i køkkenet. Men hvis jeg kender mig selv godt nok, bliver det til næste sommer når jeg har tid til det, ellers bliver jeg aldrig færdig.

Her er noget inspiration til hvad du kan lave ud af paller. Jeg er selv helt vild med vasketøjskurven, den er noget for sig selv, og har aldrig set noget lignende. Det samme med den hylde med en stang under, til håndklæder, den er super flot og er ret elegant, når man tænker den kommer fra en palle af.
Og vinholderen, smart at der er en “stopper” så vinen ikke kan trille ud, og at vinglassene kan hænge under, der ser mega blær ud!
Kan jo blive ved med alle de fine ideer, men de her nedenunder er de mest kreative ideer jeg har set.
Hvad syntes du om genbrug? Kan du lide palle møbler?Paller Paller Paller Paller

2

  • Blogmama

    Ej nogle skønne idéer! Kan finde flere, jeg straks må hjem og prøve at realisere! 😀 Skøn blog BTW. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Thinkerbell

      Det er vildt med alle de ideer man kan lave ud af genbrug! 🙂 Mange tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUITCASE INSPIRATION