BOLIG PÅ 22KVM

BEDROOM MAKEOVER – FØR OG EFTER

Det er et stort projekt når man går i gang med at lave om derhjemme, kender det alt for godt selv! Man finder hele tiden noget nyt der liiiiiige passer ind, og så ender man med at smide noget andet ud, eller bare finde et nyt sted til det, for mit vedkommende i kælderen..
Blev ret overrasket over hvor stor en forskel det kan gøre når man bare maler et rum. Soveværelset nedenunder var ikke så kønt igen, men efter en klat maling og andre møbler, er det blevet super hyggeligt!  Man kan se at der er brugt tid og kreative tanker for at gøre det perfekt og personligt.

Der er en lang række med før og efter billeder nedenunder, tag et kig og skriv hvad du syntes.

Link til bloggen her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG PÅ 22KVM